Lid worden

Je kunt je online aanmelden via deze site. Na registratie ontvang je een tijdelijke login en een wachtwoord waarmee je toegang hebt tot het ledengedeelte van de site. Na onvangst van de betaling wordt het lidmaatschap definitief geactiveerd. Vanaf het moment van registratie kun je zelf activiteiten aanmelden op de site en online je eigen gegevens bijhouden.

Secretariaatsadres Midgard
Contributie per jaar
Midgard secretariaat

Oude Elburgerweg 3
8094 PD, Hattemerbroek
e-mail: secretariaat@midgard-nieuws.nl
IBAN nummer NL30INGB0003421155 t.n.v. Midgard, Wageningen
Contributie per jaar
gewoon lid € 25,00
gezinslid € 10,00

Wil je via een automatische incasso je contributie betalen, klik dan hier voor het automatische incassofomulier in PDF.

Adreswijziging doorgeven

Je adres of andere gevevens kun je wijzigen als je inlogt op de site en op de pagina 'je gegevens' klikt.

Het Midgard gebied

De aktiviteiten van Midgard worden in Midden Nederland georganiseerd. De meeste leden komen uit dit gebied maar ook mensen uit andere delen van Nederland zijn welkom.

Deelname aan activiteiten

In principe zijn de aktiviteiten voor Midgard leden bestemd. Echter bij gelegenheid kunnen leden een introducé meenemen. Voor de meeste aktiviteiten moet deelname van tevoren worden aangemeld, dan is het raadzaam dit even te overleggen met de organisatoren of het bestuur.

Adverteren in het Midgard Nieuws of op de site

Het blad 'Midgard Nieuws' wordt nog eenmaal per jaar uitgegeven. Dit zal kort na de Midgard wedstrijd verschijnen (september/oktober).
Voor meer informatie kunt u mailen met redactie@midgard-nieuws.nl

Opzeggen van het lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap van Midgard opzeggen, doe dat dan voor 1 december schriftelijk bij het secretariaat (zie Contactinformatie). Bij opzegging na 1 december zal er gewoon contributie berekend worden voor het volgende jaar.